ZO IS HET BEGONNEN

DE ANTILLIAANSE GEZELLIGHEID HEEFT EEN SMAAK

Toen ik in 2000 naar Nederland kwam wonen, merkte ik snel dat ik onze veelzijdige keuken erg miste. Speciaal het eten dat bij de feestdagen hoort, zoals bij verjaardagen, Pasen, kerst, en niet te vergeten bij oud en nieuw.
Op de Antillen zijn we gewend om verschillende soorten taarten, lekkernijen, hapjes en vele gerechten op tafel te zetten er een gezellige bijeenkomst van te maken. Omdat het moeilijk is om deze gerechten en lekkernijen te kopen, is mijn passie begonnen voor de Antilliaanse keuken.

HET SUCCES BEGINT

DE KOKSOPLEIDING EN ERVARING ZORGEN VOOR BLIJE GEZICHTEN

Na de koksopleiding te hebben gevolgd bij het ROC in Almelo ,ben  ik in 2008 begonnen met het maken van onze specialiteiten. Op de markten in Hengelo, Enschede en op diverse culturele markten waren mijn klanten onder de indruk van mijn snacks zoals Antilliaanse pastei, Johny cake, loempia-kroket etc. met verschillende soorten vullingen.

Sinds 2010 heb ik een eigen catering aan huis van waaruit ik mijn klanten kan bedienen en sta ik sinds april van dit jaar weer iedere woensdag en zaterdag op de markt in Hengelo.

Met vriendelijke groet Moekie